Ne jemi L & R Motors

Specialiteti ynë është që t'ju bëjmë të ndjeheni krenar për veturën tuaj


Kush jemi ne.

Kompania jonë ka një histori të gjatë në mirëmbajtjen dhe riparimin e makinave 4x4 e veçanërisht të atyre të modelit Land Rover. Drejtori ynë i përgjithshëm, Zt. Avdulla Berisha, ka filluar karierën e tij në Rover Global Services (RGS) në vitin 1999 fillimisht si kryesues i punishtes duke vazhduar dhe avancuar në pozitën e përgjegjësit në servismin dhe riparimin të flotës së madhe automjeteve Land Rover që përdoreshin nga Forcat Britaneze (BRITFOR) këtu në Kosovë.

Në vitin 2003 z.Berisha nisi të punoj për Hiberna FM (kompani nga Britania e Madhe) edhe këtu ishte kryesues i punishtes si per automjetet e HIBERNA-s ashtu edhe të Czech KFOR, Carabinieri MSU, CPI, CivSec(BRITFOR) dhe DCS,

Të gjithë klient të tanishëm të L&R Motors bazohen kryesisht në përvojën e madhe të z. Berisha, dhe jo vetëm në atë, por edhe me profesionalizëm të nivelit të lartë në kujdesin ndaj klientëve.

Z. Berisha ne L&R Motors ka ndërtuar një staf profesional të nivelit të lartë dhe është pajisur me pajisjet më moderne të diagnostifikimit kompjuterik të automjeteve.

Avdulla Berisha

Drejtor gjeneral emailto:ee@afd.com


Mirsad Krasniqi

Menagjer i servisit


Ajshe Berisha

Administratore


Lorina Berisha

Recepcion

Design

Strategy

Digital

Marketing