Ne ofrojmë servisim të veturave që nga viti 1999. Vetura juaj është në duar të atyre me pasion. Land Rover është specialiteti ynë.

Kompania jonë ka një histori të gjatë në mirëmbajtjen dhe riparimin e makinave 4x4 e veçanërisht të atyre të modelit Land Rover. Drejtori ynë i përgjithshëm, Zt. Avdulla Berisha, ka filluar karierën e tij në Rover Global Services (RGS) në vitin 1999 fillimisht si kryesues i punishtes duke vazhduar dhe avancuar në pozitën e përgjegjësit në servismin dhe riparimin të flotës së madhe automjeteve Land Rover që përdoreshin nga Forcat Britaneze (BRITFOR) këtu në Kosovë.

Më shumë për ne

Shërbimet tona

Servisim komplet i veturës

Ndrrimi i filtrave, te gjitha vajrave, kontrollimi detal i automjeteve


Autollamarinë dhe ngjyrosje

Riparimi i llamarines, polirimi i automjetit, dritave dhe ngjyrosja e makines


Diagnostifikimi kompjuterik

Diagnostifikimi i automjetit me paisje te avansuara.


Ndryshimi total

Realizimi i makines se endrrave tua

Punimet tona

Ne servisin tone Land Rover-in tuaj e shendrrojn ne makinen e endrrave tuaja

Të gjitha punimet tona
0
Team Members

0
Happy Clients

0+
Repaired Cars

Disa nga klientët tanë të lumtur
Logo
Logo
Logo
Logo

Ku të na gjeni?

Rruga Nënë Terezë, 12000 Fushë Kosovë


Na thirrni në:

+377 44 240 688

+377 45 305 555


Emaili:

info@lr-motors.com